muisarm (RSI) behandeling

Muisarm (RSI)

Wat is Muisarm (RSI)?
Muisarm, ook bekend als Repetitive Strain Injury (RSI), is een klacht die voortkomt uit overmatig en verkeerd gebruik van de computermuis. Deze aandoening kenmerkt zich door stijve spieren, spierpijn, kramp, krachtverlies, tintelingen en verminderde coördinatie. Door constante spanning en langdurige belasting kunnen spieren beschadigd raken. In ernstige gevallen kan dit leiden tot beperkingen, zoals het niet meer kunnen vasthouden van een pen.

 

In onze huidige tijd, waarin het gebruik van computers essentieel is, ervaren steeds meer mensen symptomen van een muisarm.

 

Behandeling van Muisarm (RSI)

Bij Ramses Health in Amsterdam hebben we een gespecialiseerde aanpak ontwikkeld voor de behandeling van muisarm. Door het gebruik van speciale oliën en de toepassing van oude, beproefde technieken, richten we ons direct op de kern van het probleem. Onze behandelingen zijn erop gericht de symptomen van RSI aanzienlijk te verminderen of zelfs volledig te laten verdwijnen.

 

We begrijpen hoe beperkend en hinderlijk muisarm kan zijn in het dagelijks leven en werk. Onze behandelingen bieden een effectieve oplossing om u weer comfortabel en pijnvrij te laten werken.

 

Prijs: 150 euro

Boek nu