Goed om te weten

Rafaël streeft er naar om de therapie zo kort mogelijk te houden, hij wil zo snel mogelijk resultaat boeken. Om de losgemaakte afvalstoffen goed te kunnen afvoeren is het nodig dat je tijdens de therapie heel veel drinkt (groene thee is heel geschikt).

 

Verder kan het zijn dat je tips krijgt , die de afvoer van de afvalstoffen bespoedigen afhankelijk van de specifieke situatie

 

De behandeling kan voor sommige mensen gevoelig en/of intensief zijn.

De duur van de behandeling varieert afhankelijk van uw klachten.

 

Ook is het belangrijk dat je je warm kleedt nadat je de therapie hebt gehad, en zo je lichaam warm te houden omdat het lichaam bezig is de afvalstoffen af te voeren.

 

U kan altijd bellen of langskomen voor een vrijblijvend gesprek of direct voor een behandeling.

 

U dient minimaal 24 uur van tevoren de afspraak telefonisch te annuleren of te verzetten. Anders zijn wij genoodzaakt de geboekte behandeling in rekening te brengen.

 

Alle behandelingen zijn ook geschikt voor senioren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corona Protocol Masssage Ramses Health

 

  • Indien je neusverkouden, grieperig, hoesterig of benauwd bent, of koorts hebt (vanaf 38 °C),  dan mag ik je niet behandelen en verzoek ik je om een reeds gemaakte afspraak te verplaatsen. Bij voorkeur 1 dag voor de gemaakte afspraak. Dit geldt ook als je huisgenoten of gezinsleden deze verschijnselen hebben. Ook als je in de afgelopen 14 dagen besmet bent geweest met COVID-19 of in aanraking bent geweest met iemand die mogelijk is besmet, dan wil ik dit graag weten opdat we een nieuwe afspraak kunnnen maken.

 

  • Het is verplicht om je eigen handdoeken/laken mee te nemen, 2 stuks van minimaal 200 x 90cm.

 

  • Bij binnenkomst handen goed reinigen. Wij zorgen bij de ingang voor een mooie automatische handen reiniger. 

 

  • De wachtruimte kan niet gebruikt worden. Klanten zullen buiten moeten wachten.