Over Rafael

Rafaël is een professioneel therapeut met meer dan 30 jaar ervaring. Al op jonge leeftijd heeft zijn vader hem kennis laten maken met de traditionele Egyptische behandeling. Zijn belangstelling was direct gewekt en er volgden nog vele lessen en trainingen. Tot op de dag van vandaag schoolt hij zich nog steeds bij.


Het werk van Rafaël komt vooral voort uit zijn verlangen om mensen te helpen. Hij probeert de kracht van de natuur te gebruiken die de mens behulpzaam kan zijn. Hij doet veel via de intuïtie en voelt gemakkelijk aan wat de mens nodig heeft. Hij is voortdurend bezig met een analyse van zaken als: waar heeft de ziekte mee te maken, waar liggen de problemen en hoe kunnen planten, kruiden, voedingssupplementen en natuurlijke preparaten deze mens helpen zichzelf te genezen.

 

Meestal is het zo dat bepaalde problemen binnen een paar behandelingen verdwijnen of sterk verminderen. Rafaël kent veel technieken; hij combineert deze technieken tot een speciaal voor die persoon afgestemde behandeling. De ingrediënten van de oliën worden met zorg samengesteld en kunnen per behandeling verschillen.