Over Rafael

Rafaël is een gerenommeerde therapeut met een indrukwekkende carrière van meer dan 30 jaar in de traditionele Egyptische geneeskunde. Zijn reis begon op jonge leeftijd, geïnspireerd en geleid door zijn vader, die hem de eerste lessen in deze eeuwenoude traditie bijbracht. Zijn passie en nieuwsgierigheid leidden hem naar talloze trainingen en lessen, en zelfs vandaag de dag blijft hij zich voortdurend verder ontwikkelen en bijleren.

 

Rafaëls drijfveer in zijn werk is zijn diepgewortelde verlangen om mensen te helpen. Hij maakt gebruik van de kracht van de natuur en vertrouwt daarbij op zijn intuïtie om aan te voelen wat zijn cliënten nodig hebben. Rafaël is gespecialiseerd in het analyseren van de onderliggende oorzaken van aandoeningen en zoekt naar natuurlijke oplossingen zoals planten, kruiden, voedingssupplementen en natuurlijke preparaten om het zelfhelende vermogen van het lichaam te ondersteunen.

 

In zijn praktijk heeft Rafaël ervaren dat veel problemen vaak binnen een paar behandelingen sterk verminderen of zelfs verdwijnen. Hij is bedreven in een scala aan technieken, die hij zorgvuldig combineert tot een gepersonaliseerde behandeling voor elke cliënt. De ingrediënten van de gebruikte oliën worden met uiterste zorg samengesteld, afgestemd op de specifieke behoeften van elke behandeling.

 

Ontdek de helende kracht van Rafaëls unieke aanpak in onze vestiging in Amsterdam, waar uw welzijn en gezondheid onze hoogste prioriteit zijn.