rug behandeling

Rugpijn

 

Wat is Rugpijn?
Rugpijn is een veelvoorkomend probleem dat de meeste mensen op enig moment in hun leven treft. Het kan ontstaan door diverse oorzaken zoals een slechte houding tijdens het zitten of staan, onhandig buigen, of verkeerd tillen van voorwerpen. Rugpijn is over het algemeen niet het gevolg van een specifieke medische aandoening.

 

De voornaamste oorzaken van rugpijn zijn:

 

  • Myofasciale Pijn: Irritatie in de spieren, vaak veroorzaakt door een gebrek aan conditie of het uitvoeren van repetitieve bewegingen. Spier-stammen, sportletsels, auto-ongelukken of andere verwondingen kunnen allemaal leiden tot pijn van irritatie in de spier.

 

  • Gezamenlijke Dysfunctie: Meestal betreft het de spieren die de ribben verbinden met de wervels in de thoracale wervelkolom, wat leidt tot stijfheid of uitputting en resulterende rugpijn.

 

Behandeling van Rugpijn

Wij begrijpen hoe beperkend en pijnlijk rugpijn kan zijn. Bij Ramses Health in Amsterdam bieden we gespecialiseerde behandelingen voor rugpijn. Onze aanpak omvat een reeks behandelingen met speciaal ontworpen technieken en uniek samengestelde oliën. Deze behandelingen zijn gericht op het mobiliseren van de gewrichten, het verlichten van ongemak en uiteindelijk het genezen van de rugpijn.

 

Prijs: 100 euro

 

Voor chronische behandelingen zoals langdurige rugpijn etc. is de prijs: 150 euro

Boek nu