knie behandeling

Kniepijn

Wat is Kniepijn?
Kniepijn is een veelvoorkomend probleem dat mensen van alle leeftijden treft. De oorzaken van kniepijn zijn divers en kunnen variëren van overgewicht, wat extra druk legt op de kniegewrichten, tot de ophoping van afvalstoffen zoals urinekristallen in en rond de knie. Overbelasting van de knie door activiteiten zoals veel lopen, rennen of sporten is ook een belangrijke factor. Deze activiteiten kunnen leiden tot verzuring en stijfheid van de spieren rondom de knie.

 

Behandeling van Kniepijn

Bij Ramses Health in Amsterdam bieden wij een gespecialiseerde behandeling voor kniepijn. Met behulp van traditionele aromatherapie verbeteren we de conditie van de spieren in de knie en optimaliseren we de bloedsomloop in de bloedvaten. Deze aanpak bevordert de genezing en kan de pijn in de knie aanzienlijk verminderen of zelfs volledig wegnemen.

 

Onze behandeling kan een effectief alternatief zijn voor knieoperaties, waardoor patiënten vaak chirurgische ingrepen kunnen vermijden. We moedigen iedereen die last heeft van kniepijn aan om langs te komen voor een consult.

 

Prijs: 100 euro

Boek nu