Schouder behandeling

Schouderpijn

 

Wat is schouderpijn?

Schouderpijn komt vaak voor, dit komt omdat de schouder uit veel verschillende spieren ontstaat en een complex gewricht is. Schouderpijn gaat vaak gepaard met nekpijn en rugpijn.

 

De oorzaken van schouderpijn

Er zijn vele oorzaken die kunnen leiden tot schouderpijn. Hieronder zijn de meeste voorkomende oorzaken van schouderpijn te vinden: 

 

Artrose

Artrose is een aandoening van het kraakbeen in de gewrichten. Het kraakbeen wordt geleidelijk fragieler en resulteert in gewrichtspijn.  Artrose kan ook in de schouder voorkomen en schouderpijn veroorzaken. Dit kan een voortdurende schouderpijn zijn of schouderpijn die je voelt als je je arm wilt bewegen. Een veelvoorkomende klacht is dat de schouderpijn vooral ‘s nachts optreedt.

 

Bursitis

Een ontsteking van de slijmbeurs in de schouder, vaak veroorzaakt door overbelasting of een ongeval. Deze aandoening kan leiden tot doffe, zeurende of scherpe pijn, waardoor het heffen van de arm bemoeilijkt wordt.

 

Frozen Schoulder

De oorzaak van frozen schoulder is niet bekend, er is wel bekend dat het een aandoening is waarbij het gewrichtskapsel in de schouder opzwelt. Hierdoor wordt de bewegelijkheid van de schouder beperkt en ontstaat er schouderpijn vanwege de stijfheid. Het is een vorm van gewrichtsontsteking.

 

Tendinitis

In de meeste gevallen wordt schouderpijn veroorzaakt door tendinitis. Een ontsteking van de pezen, vaak in de rotatorcuff, veroorzaakt door irritatie of overbelasting. Dit resulteert in acute pijn bij beweging, vooral bij het heffen van de arm boven schouderhoogte, en kan ook de nachtrust verstoren.

 

Behandeling van Schouderpijn

Wij begrijpen hoe beperkend schouderpijn kan zijn. Wij richten ons op een gepersonaliseerde aanpak voor de behandeling van schouderpijn. We gebruiken speciaal ontwikkelde oliën en technieken die zich richten op de kern van het probleem. Onze behandelingen zijn effectief gebleken in het verlichten en in veel gevallen zelfs het volledig wegnemen van schouderpijn.

 

Prijs: 100 euro

 

Voor de chronische behandelingen van schouderpijn zoals: Frozen shoulder, Bursitis etc. is de prijs 150 euro

Boek nu