Heup behandeling

Heuppijn

Wat is Heuppijn?
Heuppijn is een veelvoorkomend probleem dat invloed kan hebben op verschillende aspecten van het dagelijks leven. De pijn kan variëren van een mild ongemak tot ernstige, beperkende pijn die het moeilijk maakt om te bewegen of zelfs te rusten. De heup is een belangrijk gewricht dat het bovenlichaam ondersteunt en cruciaal is voor bewegingen zoals lopen, buigen en draaien.

 

Heuppijn kan voortkomen uit verschillende oorzaken:

 

  • Overgewicht: Dit legt extra druk op de heupgewrichten, wat kan leiden tot pijn en ongemak.
  • Zwangerschap: Tijdens de zwangerschap kunnen hormonale veranderingen en extra gewicht de druk op de heupen verhogen, wat leidt tot pijn of ongemak.
  • Slechte Spierconditie: Zwakke of gespannen spieren in het heupgebied kunnen de heupgewrichten belasten.
  • Bekkeninstabiliteit: Vooral tijdens de zwangerschap kan dit leiden tot heuppijn door een verandering in de manier waarop het bekken het gewicht ondersteunt.

 

Behandeling van Heuppijn

Wij begrijpen dat heuppijn een grote impact kan hebben op uw leven. In onze praktijk in Amsterdam bieden wij een gespecialiseerde behandeling voor heuppijn. Met behulp van speciaal ontwikkelde oliën en een reeks van technieken richten we ons op het herstellen van de stabiliteit en functie van de heup. Deze behandelingen zijn erop gericht om de pijn effectief te verminderen en in veel gevallen zelfs volledig te elimineren.

 

Prijs: 100 euro

 

Voor de chronische behandelingen: bekkeninstabiliteit/kogelband is de prijs 150 euro

Boek nu